• Regala sense gluten

    Ideal per a celíacs i sense altres al·lèrgens.

    Ref. reg_16
    Perquè tothom pugui gaudir de bons productes gourmet.
    • Torró Xocolata 70% amb avellanes de Simón Coll - 250g
    • Galetes d'avellana i xocolata de FarmHouse - 150 gr
    • Galetes de xocolata, avellena i flor de sal de Generous - 120 gr
    • Melmelada de figues de El Rebost de Casa Pau - 250 gr
    • Preparat de risotto amb bolets de Gli Aironi - 250 gr
    Disponible
    28,00 €
  • Descripció

    La inclusió gastronòmica és un dels aspectes que ens agrada tenir presents, és per això que hem preparat una bona colla de productes sense gluten i sense altres al·lèrgens. A REGALA SENSE GLUTEN hi trobareu:

    - Torró Xocolata 70% amb avellanes senceres de Simón Coll. Un delit per a qualsevol sobretaula o altre moment. Combina a la perfecció la intensitat de la xocolata 70% amb el gust envoltant de les avellanes senceres, producte ideal per a paladars gourmet.

    Farmhouse Biscuits. Galetes anglesses de xocolata i avellanes. La història de Farmhouse Biscuits comença fa molts anys a Lancashire, a Higher Oaklands Farm, quan la família Mclvor va començar a cuinar i vendre galetes tradicionals. L'any 1973, la demanda era tan alta que la família es va dedicar exclusivament a l'elaboració de galetes. Quatre generacions de la família Mclvor han treballat juntes i han transmès al llarg del temps un patrimoni combinat d'experiència que s'ha transmès de generació en generació en l'elaboració de galetes mantenint sempre intactes les mateixes tradicions.

    - Galetes de xocolata amb avellanes i flor de sal Generous. La Charlotte sap la recepta de les galetes més delicioses que has menjat mai. Per sort, va descobrir que la xocolata no només augmenta l'estat d'ànim, sinó també la memòria. Així que va començar a afegir petites roques de xocolata a les seves galetes, i un toc de sal. Unes galetes inoblidables.

    - Melmelada de figues artesanal. Sense additius, conservants ni colorants. El Rebost de Casa Pau és una empresa familiar totalment artesanal en el procés d’elaboració de salses i melmelades, triant les millors fruites i verdures fresques de cada temporada i tractant-les amb la delicadesa que es mereixen per fer-les arribar fins al consumidor amb el seu sabor més autèntic.

    - Risotto amb arròs Carnaroli i bolets Funghi Porcini. Un clar reflex de la cuina tradicional italiana, sense gluten i apte per a dietes veganes. La gamma de Risottos Gli Aironi estan elaborats amb arròs Carnaroli, envasats en atmosfera controlada per a una major conservació. Són una solució ideal per gaudir d´un deliciós plat fàcil i ràpid.

    Totes les propostes de la nostra botiga venen amb una bonica capsa de cartó i embolicada per regalar.

    * Si aquesta selecció de productes no us convenç, tenim una àmplia gamma de productes per poder adaptar aquesta proposta a les vostres necessitats. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem. *

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.